bolt geel coaching

Bezoek van een onzichtbaar meisje

artikel kek mama
10 februari 2022
Wist je dat steeds meer therapeuten werken met de Luisterkind Methode? Er staat nu een prachtig artikel in de Kek Mama, geschreven door Joan Makenbach.

Luisterkind in kek Mama

In Kek Mama is onlangs een artikel verschenen waarin ouders als laatste redmiddel een Luisterkindwerker inschakelen.
Het zoontje van Nienke en Dennis werd geregeld overstuur wakker, meerdere malen per nacht.

“Elke nacht, zo rond twee uur, werd Bent overstuur wakker, hevig huilend terwijl hij driftig met zijn handjes sloeg. Hij was net anderhalf jaar en kon niet vertellen wat er met hem aan de hand was, maar je zag aan alles dat hij bang was”

Zijn ouders wisten niet precies wat hij ervaarde. Toen hij begon met praten kon hij aangeven dat hij nachtelijke bezoekjes kreeg van een meisje.

“Ze kwam altijd in de nacht, door de muur of met veel licht door het raam. En het vervelende was dat ze soms de boze heks meenam. Een oude vrouw voor wie hij doodsbenauwd was, die zijn knuffelkonijn wilde afpakken”

Zijn moeder vermoedde dat het ging om een denkbeeldig vriendinnetje. Vanuit haar werk als pedagoog was dit prima te verklaren, zoiets komt immers vaker voor bij kinderen. Ook de huisarts steunde haar hierin.
Het probleem hield echter aan en er werd een poging gedaan om het huis spiritueel te reinigen.

“Voor mijn man was dit echt een brug te ver, maar ik wilde alles aangrijpen. Alles om mijn kinderen straks uitgerust naar school te kunnen laten gaan”

Luisterkind Methode

Nadat het reinigingsritueel niet werkte werd er nog een laatste suggestie gedaan.

“Rian had nog een laatste suggestie. Ze kende een vrouw die werkte volgens de Luisterkind Methode en op afstand, via zielsniveau contact kon maken met onze zoon om er zo achter te komen wat hem precies scheelde. Ik las me in op de site. Om de woorden ‘zielsniveau’ en ‘een consult van zeventig euro’ moest ik twee keer slikken. Dennis en mijn moeder vonden het allemaal behoorlijk zweverig klinken, maar volgens Rian was ze erg goed en mijn opties waren gewoon op. Uiteindelijk besloten we dit nog te proberen, onder het mom: baadt het niet, dan schaadt het hem niet. Hij zou tenminste niet onder een scan moeten of naar een psycholoog; dit gebeurde zonder dat hij er bewust weet van zou hebben. In het ergste geval was ik zeventig euro armer
De methode werkte simpel. Ik moest een foto van Bent opsturen plus de vragen stellen waarmee Dennis en ik worstelden. Omdat ik de therapeut niets in de mond wilde leggen, stelde ik twee open vragen: wie is Rena? En: waarom maakt ze Bent elke nacht wakker? Verder gaf ik geen enkele achtergrondinformatie”

De Luisterkind-Afstemming

Nienke en Dennis ontvingen een verslag van het contact op papier. Het was even schrikken en er was ook sprake van ongeloof. Zo moest vader er in eerste instantie erg om lachen. Dat geeft niet, wat we niet kennen is toch vaak een beetje vreemd? Ondanks dat konden zij zich toch ook vinden in het verhaal van de Luisterkindwerker. Of eigenlijk het verhaal van hun zoon. Hij is namelijk degene met wie zij het contact legt.

“Maar het moest gezegd worden: de dingen die deze vrouw had opgeschreven waren wel heel frappant. Zo wist zij te vertellen dat Bent had gekrast op de muur omdat hij het niet leuk vond dat die Mamoesjka zijn konijn wilde afpakken. Letterlijk haar tekst! Ook schreef ze dat ze op zielsniveau samen met onze zoon Rena had verzocht hem ’s nachts met rust te laten, omdat hij dan moest slapen. En tot slot had ze zíjn onderbewustzijn medegedeeld dat het gedrag van de ‘boze heks’ puur plagen was. Ze pakte zijn konijn niet af, dus hoefde hij niet meer bevreesd te zijn.
Of mijn man en ik het nu wilden geloven of niet, er veranderde ineens veel. Niet alleen sliep Bent keurig door, zonder angst of nachtelijke spelfestijnen, ook wist hij ineens alle planeten te benoemen, terwijl wij thuis helemaal niet van de sterrenkunde zijn”

Baadt het niet, dan schaadt het niet

Veel mensen stuitten nog op onbegrip en ongeloof. Maar als we onze kinderen nu eens serieus nemen? Ze zijn immers nog zo puur en willen serieus genomen worden. Kom je er zelf niet uit en wil je weten wat er echt omgaat in zijn/haar koppie? Heb je handvatten nodig en wil je dat waar mogelijk direct verandering optreed? Overweeg dan een Luisterkind-Afstemming. In de energie en op afstand luister ik naar wat je kindje kwijt wil, naar wat hij/zij echt ervaart.
Met slechts één afstemming bereik je al zoveel meer. Luisteren zegt vaak meer dan woorden!
Mijn naam is Louise en ik ben een trotse Luisterkindtrainer.
Vind jij het lastig om te geloven dat een Luisterkindafstemming echt werkt? Ik zeg “Baadt het niet, dan schaadt het niet”.
Je kunt een afstemming aanvragen via www.jijbentdeheld.nl/luisterkind.

Lees hier het volledige artikel van Kek Mama.

Meer Luisterkind berichten lezen? volg mij dan op Instagram @Luisterkindcoach

Deel dit bericht

Ben je klaar om te worden wie je werkelijk bent?

bolt geel coaching
Held Coaching - groene bolt
Held Coaching - bolt rood