Held Coaching - groene bolt

Aangenaam, ik ben Louise

Held Coaching - bolt rood
Held Coaching - groene bolt

Ja, dat ben ik. Supermam van mijn kids en held in mijn verhaal. Vanuit mijn ervaring wil ik jou inspireren om jouw leven te veranderen.

Over Held Coaching - Wat ga je doen?

Wat ga jij doen?

Stress de baas worden, prioriteiten stellen of andere uitdagingen overwinnen. Jij gaat het heft weer in eigen handen nemen. Bekijk hier hoe we daarmee aan de slag gaan:

Het is belangrijk dat jij zélf in actie wilt komen. We gaan eerst in gesprek over wat je wilt veranderen. Als jij klaar bent voor die verandering, leer ik jou hoe je de Held in jezelf wakker schut.

Geen ingewikkelde taal hier. We kiezen de methode die het meest effectief is en het beste bij jou past. Mijn manier van coachen heeft een eigenzinnige aanpak. Creativiteit en oplossingsgericht coachen staan bovenaan de lijst. 

In grote lijnen volgen we de volgende stappen:

  1. Je onderzoekt waar je nu staat in jouw leven.
  2. Aan de slag met wat jij wilt voor jouw leven.
  3. Je komt in actie.
  4. Jezelf gevonden. Nu moet je dit vasthouden.

Wat ga ik doen?

Elke film kent een hoofdrolspeler. Geen actie zonder held en bij Held Coaching ben jij dat! Ik help je op weg met een praktisch en passend actieplan. Mijn zoon is een ontzettende fan van Marvel films. Hij zou zeggen dat jij Captain Marvel bent en ik Nick Fury. Wat ver gezocht misschien, maar zo werkt het wel. Samen gaan we voor een betere wereld, jouw wereld in dit geval.

Over Held Coaching - Wat ga ik doen

Contact

Wil je meer weten over mijn coaching, een koffiedate plannen of heb je een andere vraag? Laat je gegevens en vraag hier achter, dan neem ik contact met je op.

Over Held Coaching - Jij bent uniek!