Held Coaching - groene bolt

Aangenaam, ik ben Louise

Held Coaching - bolt rood
Held Coaching - groene bolt

Jouw gids op de reis naar evenwicht, balans en verandering. Mijn missie? Jouw groei. Mijn kracht? Die put ik uit tijdloze verhalen. Deze breng ik graag tot leven en de betekenis ervan onthul ik tijdens onze coaching. Laten we samen werken aan jouw transformatie, want hier ben jij de held.

Over Held Coaching - Wat ga je doen?

Louise Newland
als persoon

Ontdek mijn wereld van inspiratie en kracht. In 2021 lanceerde ik de website van Held Coaching. Geïnspireerd door krachtverhalen en de levendige energie van mijn gezin, waar ware Marvel-fans huizen. Elke Held komt ergens vandaan. dit is in het kort mijn verhaal.  

Na mijn studie ben ik de financiële branche ingerold. Na mijn carrière als Erkend Financieel Adviseur heb ik mijn focus verlegd naar diepgaande begeleiding. Mijn expertise omvat Life- en kindercoaching, stressmanagement en diverse coachmethodieken. Ik heb ervaring als pastoraal coach, Luisterkindtrainer en ontwikkelde het programma ‘Stappen zonder Stress’ voor Stichting Geloven in de Wijk. Sinds 2022 ben ik actief als coach voor moeders in Rotterdam. Ik ben zelf supermam en ik vind dat we elkaar best wat meer mogen inspireren!  

Ik heb tot 2019 gewoond in Rotterdam. Inmiddels voel ik mij thuis in het prachtige Schiedam, waar ik samenwoon met mijn gezin langs de idyllische polders van Midden Delfland. Een perfecte basis voor ontspannende wandelingen die mij rust brengen.
Mijn passies zijn veelzijdig – lezen, schrijven, wandelen en genieten van lekker eten. En niet te vergeten, koffie is echt mijn ding! Deze liefde deel ik met mijn partner, die werkt voor een bedrijf dat heerlijke koffie in cups levert. Samen beleven we plezier aan leuke uitstapjes, films, vakanties en funtrips. Ons gezin is levendig met een zoon uit 2008 en een dochter uit 2017. Naast voetbal, zwemlessen en thaiboksen zijn wij ook gewoon een alledaags gezin dat veel lacht, maar ook weleens met de handen in het haar staat. Dankzij goed time management gaan we soepel van de ene activiteit naar de andere, en richten we ons vooral op dingen waar we blij van worden. En ja, dat heb ik echt moeten leren. Ik ben trots op ons gezin en alles wat we samen bereiken. 

Met zingeving bedoel ik de diepere verbondenheid met anderen, mijzelf en God. En de wereld om ons heen. Waar geluk niet iets is om koste wat het kost na te streven, maar diep in ons al aanwezig is. Als Christen vind ik rust en inspiratie in mijn geloof, waarin ik mij deel voel van een groter geheel en mag ‘zijn’ zonder alles te hoeven beredeneren. 

Met mijn werk help ik mensen die het soms ‘gewoon even niet zien zitten’ en dat biedt soms direct impact op iemands leven. Uit eigen ervaring weet ik dat het leven niet altijd over makkelijke paden gaat, en het is voor mij een zegen anderen te begeleiden op hun weg.

Zingeving voor mij betekend misschien ook wel zorgen voor anderen zoals ik ook voor mezelf zou zorgen, een principe dat ik terugvind in mijn geloof. In de eenvoudige genoegens van het leven, zoals wandelen, samen koken, tijd doorbrengen met mijn tante en een bezoek aan mijn oma, ontdek ik momenten van geluk. En bovenal, de glimlach op het gezicht van onze kinderen is mijn grootste bron van vreugde.

Een krachtige ervaring die mij tot geloof heeft doen komen was de troost, warmte en Licht die ik ervoer in mijn diepste verdriet. Op het moment dat ik er klaar mee was en uitsprak: ‘He God, als je dan bestaat, als je er dan ook voor mij bent, heb ik je NU nodig.’ Dat moment van verbondenheid heeft mijn geloof en reis naar zingeving versterkt.

Samen doen

Nu heb je een glimp ontvangen van mijn verhaal. Als je benieuwd bent naar wat we samen kunnen bereiken, nodig ik je uit voor een gezamenlijke kop koffie of verkwikkende wandeling. #Jijbentdeheld en ik sta klaar als jouw metgezel op jouw ontdekkingsreis. In onze ontmoetingen duiken we direct naar de essentie van jouw coachvraag. Na drie a vier sessies nemen we afscheid en is ruimte voor update gesprekken. 
Samen gaan we voor een betere wereld, jouw wereld in dit geval.

Over Held Coaching - Wat ga ik doen

Contact

Wil je meer weten over mijn coaching, een afspraak plannen of heb je een andere vraag? Laat je gegevens en vraag hier achter, dan neem ik contact met je op.

Over Held Coaching - Jij bent uniek!