bolt geel coaching

HeldTalk met Diana

Diana Hendriks
1 juni 2021
"Mijn ziel wil altijd eerst gevoed worden met schrijven." Vandaag sprak ik de powervrouw die mij heeft opgeleid tot Luisterkindwerker. Ze stimuleert, inspireert en haalt het beste in je naar boven. Diana Hendriks.

Korte interviews van mensen uit mijn eigen netwerk.
Mijn naam is Louise en ik ben van mening dat er een ware held in een ieder van ons schuilt. De verhalen wil ik graag delen als inspiratiebron voor anderen. Vandaag: Diana Hendriks!

Haar leven, haar verhaal.  Let’s talk!


Wie is Diana in één zin?
Diana Hendriks, selfmade ondernemer waarbij mijn focus ligt op de mensen stimuleren en inspireren om het allerbeste uit zichzelf te halen. Dit doe ik o.a. door mijn boeken, workshops, opleiding, lezingen en diverse online programma’s.

Hoe start jij de dag?
Vroeg! Meestal tussen 5.00 en 5.30 uur. Dan zet ik een pot theewater met een halve citroen erin uitgeknepen. Mijn ziel wil altijd eerst gevoed worden met schrijven, dus dan kruip ik op de bank, de laptop gaat open, mijn theeglas gevuld en ik begin te tikken. Posts voor Social Media of schrijven aan mijn boek of blogs dat maakt niet uit. Daarna een ommetje met de hond en dan zoetjesaan ga ik richting mijn werkuren.

#jijbentdeheld! Waarom?
Omdat ik door de jaren heen altijd op mezelf ben blijven vertrouwen. Al riepen anderen dat ik het zus-of-zo moest doen, al schoof ik bijna onderuit, ik bleef mijn eigen koers varen. Dat bracht me tot de dag van vandaag naar de meest mooie projecten en ontwikkelingen. Ik heb ooit gezegd ‘Ik wil alleen maar dingen doen die ik leuk vind…’ en daar ben ik absoluut mee bezig. Ik ben niet bang om te stoppen als iets niet meer dient. Dan is er absoluut iets nieuws wat aandacht mag. Daarop vertrouwen vind ik soms lastig maar mijn ervaring leert me dat het altijd goedkomt!

Wat wil je delen met de lezers?
Denk nooit dat het de ander allemaal komt aanwaaien. Iedereen heeft hobbeltjes en bobbeltjes. Wanneer je de ander laat en de focus op jezelf zet zal je zien wat er voor kracht allemaal in jou naar boven wil komen. Ook jij kan bergen verzetten en dromen realiseren. Dat is niet alleen aan die ander voorbehouden. Je bent zelf aan zet! Niemand kan dat voor jou doen. Van blijven zitten in je stoel is nog niemand vooruit gekomen. Ga ervoor!

Een krachtige boodschap van Diana Hendriks


Een kort interview en een duidelijke boodschap voor ons allemaal. Mooi. Neem trouwens ook eens een kijkje op haar website, er valt genoeg te ontdekken. Diana Hendriks is grondlegger van Luisterkind. Met haar werk hoopt ze zoveel mogelijk mensen weer op weg te helpen naar geluk.

Binnenkort meer #jijbentdeheldTalk! Volg het op Instagram of facebook.

Deel dit bericht

Ben je klaar om te worden wie je werkelijk bent?

bolt geel coaching
Held Coaching - groene bolt
Held Coaching - bolt rood