bolt geel coaching

Van vrouw tot vrouw

Held Coaching - Van vrouw tot vrouw
16 april 2021
Even van vrouw tot vrouw. Een inkijkje in mijn leven en een aansporing om er in jouw leven alles uit te halen.

Jij bent krachtig en je overwint!❤️

Maar soms zit het tegen en dat overkomt de besten. Ikzelf heb een lange weg afgelegd om te zijn wie ik ben, dat is waar het voor mij persoonlijk om draait; ik ben goed zoals ik ben, succesvol in wat ik doe, geloof met overtuiging en ik besef dat liefde veel groter en mooier is dan alle negatieve gebeurtenissen en gedachten die ik kan bedenken en heb ervaren.

Chaos en coaching

Ik heb mijzelf naar een positieve spiraal gewerkt waar angst en belemmerende gevoelens niet meer dominerend zijn. Mijn stress ben ik de baas!

Ja natuurlijk zit het ook wel eens tegen, ik ben een drukke moeder, er is altijd wat te doen en er komt altijd wat tussen. Maar inmiddels weet ik mijzelf weer goed te herpakken. Orde scheppen in mijn chaos zeg ik dan.
Van de chaos op de ontbijttafel, het managen van de kinderagenda’s tot aan de deadlines voor werk. En natuurlijk alles wat daar tussen komt.

Als moeder/vrouw ben je verzorger, klusjesvrouw, wasvrouwtje, cateraar, coach, huiwerkbegeleider en ja verzin het er maar bij. Ik hou de rol van onafhankelijke werkende moeder graag hoog🤪, Ik mis me lieve vriendin(rust zacht🙏) nog altijd en aan het einde van de dag wil je er ook nog een beetje leuk uitzien. Herken je dit een beetje? Misschien zijn er andere zaken die jou bezig houden. Een vrouw heeft immers heel veel rollen. Maar durf je ook kwetsbaar op te stellen. Ook dat maakt je krachtig.

DUS! Ben ik zelf nu helemaal in balans en evenwicht? Nee joh! I’M ALSO A BLESSED MESS🤪 Het is blijven werken aan wie je wilt zijn. Elke dag is een proces van verandering voor me en elke dag transformeer ik verder. Ik denk in mogelijkheden en oplossingen en niet meer in problemen. En dit is levensveranderend in goede zin.

Het is mijn missie om met Held Coaching ook anderen te inspireren om verder te komen, om doelen te stellen; niet de beste maar de echte versie van jezelf te zijn.

Ik zeg het graag tegen iedereen en in het bijzonder tegen alle drukke mama’s: #jijbentdeheld! Dus laten we samen zoeken naar die diep verscholen helden van ons. Rise and shine!

Groetjes,
Louise

Deel dit bericht

Ben je klaar om te worden wie je werkelijk bent?

bolt geel coaching
Held Coaching - groene bolt
Held Coaching - bolt rood