bolt geel coaching

HeldTalk met Shaquille

Pinas
1 juli 2021

Korte interviews van mensen uit mijn eigen netwerk.

Mijn naam is Louise en ik ben van mening dat er een ware held in een ieder van ons schuilt. De verhalen deel ik als inspiratiebron voor anderen.
Vandaag: Shaquille Pinas.

Mijn zoon neemt hem vaak als voorbeeld en is mega trots op het feit dat hij met hem en zijn vader mocht trainen. Ik ken Shaquille Pinas vooral als een ontzettende lieve en sociale jongen met een groot hart voor de mensen om hem heen. Shaquille zet mooie stappen in de voetbalwereld en is onlangs kersverse vader geworden.

Zijn leven, zijn verhaal. Let’s Talk!


Wie is Shaquille in het kort?

Shaquille Pinas, ik ben 23 jaar en ik kom uit Rotterdam. Als oud voetbalspeler van ADO Den Haag ben ik nu bezig met een transfer naar een nieuwe voetbalclub.

Hoe start jij de dag?

Elke dag start ik met een warme douche. Ik ontbijt met cruesli en Yoghurt. Maar niet voordat ik mijn Argentijnse MATE drink. Dit is een kruidenthee rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen.

#jijbentdeheld! Waarom?

Pff wat een lastige vraag. Ik ben vrolijk, sociaal en sta altijd positief in het leven. Dit komt ook door de mensen om mij heen. Vrienden en familie steunen mij door dik en dun en dit is geheel wederzijds. Ik denk dat zij mij voor een groot deel een Held maken.
Mijn grote trots is mijn zoontje. Op 30 mei jl. ben ik vader geworden van Zíon Noël. Hij laat mij stralen en trekt mij door het leven heen. Voor hem sta ik dagelijks vol goede moed op. Ik wil zijn grote voorbeeld zijn maar voor mij is hij mijn Held!

Wat wil je delen met de lezers?

Sinds mijn jeugd speelt voetbal een belangrijke rol in mijn leven. Het is niet altijd makkelijk, net als het echte leven. Maak er het beste van, geniet en kijk altijd uit naar een mooie toekomst.

Een kort interview met Shaquille Pinas. Succesvolle voetballer (die zijn debuut in het Surinaamse elftal bekroonde met een doelpunt en overwinning) en trotse vader die zijn taak zeer serieus neemt. Ik kan niet anders zeggen, ik vind het een energieke lieverd. En ik wens hem heel veel succes in Bulgarije. Lees hier meer over zijn transfer naar Ludogorets.

Binnenkort meer #Heldtalk! Volg het op Facebook en Instagram.

HartenGroet,
Louise den Hoed

Deel dit bericht

Ben je klaar om te worden wie je werkelijk bent?

bolt geel coaching
Held Coaching - groene bolt
Held Coaching - bolt rood