bolt geel coaching

Luisterkind

Held Coaching - bolt rood
bolt geel coaching

Zelfonderzoek is je grootste troefkaart in het leven. Waarom voel je je zoals je dat nu doet? Hoe komt het toch dat… Neem jezelf mee op ontdekkingsreis, jij kent jezelf het beste. Met Luisterkind help ik je graag verder op weg.

Wat is Luisterkind?

Luisterkind is een methode om op afstand contact te leggen met een kind of volwassene. Antwoorden op je vragen worden naar boven gehaald en waar mogelijk veranderingen direct doorgezet. Luisterkind doorbreekt angst, gedachten en beperkende overtuigingen. Vraag op deze pagina je afstemming aan of lees hier meer over de opleiding tot Luisterkindwerker.

Luisterkind - Held Coaching - Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Persoonlijke groei draait niet om groter worden maar om het bewust worden van je grootsheid.
In een Luisterkind-afstemming werk ik op energetisch niveau. Ik leg contact van ziel tot ziel of van hart tot hart. Zodra er contact is, kan in de energie vrijwel elke vraag gesteld worden. Zo kunnen we zeer oplossingsgericht werken en bewust maken wat aandacht nodig heeft.

In het kort:

Waarom deze methode?

De Luisterkind Methode is geschikt voor iedereen die zoekt naar antwoorden. Het is minder confronterend doordat we elkaar niet live ontmoeten en toch gaat het contact veel dieper.

Voor kinderen omdat ze niet kunnen benoemen wat er aan de hand is, ze zijn te jong of vinden het lastig om zich te uiten.
En voor volwassenen omdat het diepe luisteren naar jezelf je verder helpt met vraagstukken en obstakels die je tegenkomt in het leven.

Luisterkind - Held Coaching - Luisteren zegt zoveel meer dan spreken

Een afstemming aanvragen

In de afstemming neem ik de tijd voor je. Dus als het wat langer duurt, geeft dat niet. De investering is eenmalig €75,- per afstemming.

Via dit formulier kun je een Luisterkind-afstemming aanvragen.

Heb je vragen? Mail dan naar info@jijbentdeheld.nl.

Kijk hier voor informatie over de Opleiding tot Luisterkindwerker.