Hier vind je nieuws  verhalen inspiratie jezelf

Luisteren

Een gesprek voeren doe je samen. Toch is het meestal de volwassene die aan het woord is in een gesprek met kind. Gemiddeld spreken we vijf keer zoveel.

Lees verder »

Coachen en Bijbelse inspiratie

Een aantal uur per week werk ik met veel plezier in opdracht voor stichting pionieren in Loosduinen.
Zij ondersteunen pioniersplek LichtDelen. Deze nog kleine gemeenschap pioniert onder de vleugels van de Protestantse Kerk in de Haagse wijk Loosduinen.

Lees verder »

Durf te voelen

Diep vanbinnen dragen we antwoorden met ons mee. Antwoorden die we nodig hebben op een specifiek moment, op een bepaalde plek in ons leven. Op basis waarvan maak jij ‘juiste’ beslissingen?

Lees verder »
zin van het leven

Levensvragen

Is de zin van het leven niet het Leven Zelf? Zit het hem niet in de gebeurtenissen die je het gevoel geven dat je leeft, de momenten die zich voordoen, de mensen die we tegenkomen op ons levenspad?

Lees verder »
louise den hoed lifecoach

De toegevoegde waarde van Luisterkind

Op zoek naar de Held in jezelf. We worden overladen door verschillende manieren van coaching. En dit snap ik. Coaching kan in positieve zin levens veranderend zijn. Maar wat als het contact een drempel is voor je?
Een alternatieve manier om je innerlijke Held te activeren is Luisterkind. Slechts één afstemming is nodig om het onbewuste bewust te maken. Ongeacht je uitdaging. Luisterkind dringt effectief door tot de kern en is nog goedkoper ook.

Lees verder »
Diana Hendriks

HeldTalk met Diana

“Mijn ziel wil altijd eerst gevoed worden met schrijven.”

Vandaag sprak ik de powervrouw die mij heeft opgeleid tot Luisterkindwerker. Ze stimuleert, inspireert en haalt het beste in je naar boven. Diana Hendriks.

Lees verder »
balans is als ruiter en paard - Stress

Stressmanagement

Inzet en vaardigheden zijn belangrijke instrumenten om werkstress tegen te gaan. Meestal zijn deze twee even belangrijk. Maar wat doen we tijdens problematische situaties op de werkvloer?
Wat kunnen we leren van de ruiter en het paard?

Lees verder »
Jij bent de held - Bijbels coachen

Bijbels coachen

Persoonlijke ervaring neem ik graag mee in mijn manier van coachen. Een volle agenda en de juiste balans tussen werk en privé is voor mij vertrouwde kost.

Lees verder »