bolt geel coaching

De toegevoegde waarde van Luisterkind

louise den hoed lifecoach
20 augustus 2021
Op zoek naar de Held in jezelf. We worden overladen door verschillende manieren van coaching. En dit snap ik. Coaching kan in positieve zin levens veranderend zijn. Maar wat als het contact een drempel is voor je? Een alternatieve manier om je innerlijke Held te activeren is Luisterkind. Slechts één afstemming is nodig om het onbewuste bewust te maken. Ongeacht je uitdaging. Luisterkind dringt effectief door tot de kern en is nog goedkoper ook.

Coaching

Als coach begeleid ik anderen bij ontwikkeling en groei. Denk bijvoorbeeld aan werk/ privé balans, relaties, stressmanagement en zingeving. Mijn motto is #jijbentdeheld. ALTIJD!
Ik vind het namelijk een vaststaand gegeven dat alle antwoorden en oplossingen te vinden zijn bij jezelf.
Mijn taak is om dat wat onbewust is, bewust te maken. Zo krijg je meer zicht op je eigen wijsheid.
Dat is wat ik bedoel als ik zeg  “samen de Held in jezelf naar boven halen”!

Luisterkind

Waarom past Luisterkind zo goed bij mijn manier van werken?
Coaching kan in positieve zin levens veranderen. Ik probeer een veilige ruimte te creëren waarin alle gevoelens er gewoon mogen zijn en een plek mogen krijgen. Zo werkt dit ook met de Luisterkind methode.

Soms kan de ander het lastig vinden om om zich volledig bloot te geven. Die veilige ruimte bij face to face coachen wordt dan nog niet als zodanig veilig ervaren, misschien is eerlijk zijn lastig of een situatie te confronterend.

Met een Luisterkind-afstemming leg ik op afstand contact, in de energie. Je blijft in je eigen veilige omgeving.
In slechts één enkele afstemming maken we het zien van het onzichtbare en voelen van het niet tastbare mogelijk.
In een Luisterkind-afstemming horen we wat er niet word gezegd en we vertellen het onbesproken.
Het geeft antwoord op je vragen en je ontvangt de handvatten die je nodig hebt. Soms confronterend maar zeker ook oplossingsgericht en mooi. De antwoorden draag je net als bij een regulier coachtraject zelf aan.

Omdat je er de deur niet voor uit hoeft en het contact in de energie plaatst vind, kan het als minder belastend ervaren worden. En net als bij coaching kun je terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Het verslag van de energieafstemming ontvang je na afloop in de mailbox. Zo kun je dit altijd teruglezen.

Oplossingsgericht aan je doelen werken

Zo zie je, met Held Coaching kun je op verschillende manieren werken aan jezelf en je ontwikkeling. Met Lifecoaching sta ik naast je om je doelen te bereiken, met Luisterkind gaat het contact net iets dieper. Hierbij zoeken we op alternatieve wijze naar jouw oplossingen. #jijbentdeheld: verschillende methodes maar je eigen zelf staat altijd centraal. Door de oplossingsgerichte manier van werken ontdek jij die innerlijke Held die je soms zo hard nodig hebt.

Meer informatie kun je vinden op www.jijbentdeheld.nl. Blijf me volgen op Facebook en/of Instagram voor meer #jijbentdeheld.

HeldenGroet,

Louise den Hoed

Deel dit bericht

Ben je klaar om te worden wie je werkelijk bent?

bolt geel coaching
Held Coaching - groene bolt
Held Coaching - bolt rood