bolt geel coaching

Coachen en Bijbelse inspiratie

22 december 2021
Een aantal uur per week werk ik met veel plezier in opdracht voor stichting pionieren in Loosduinen. Zij ondersteunen pioniersplek LichtDelen. Deze nog kleine gemeenschap pioniert onder de vleugels van de Protestantse Kerk in de Haagse wijk Loosduinen.

LichtDelen

Het is ontzettend fijn om te mogen werken vanuit passie en gevoel. LichtDelen deelt Verhalen. Oude en nieuwe verhalen waarin mensen samen een deeltje van God mogen ontmoeten. Een deel van Zijn of Haar Licht.
Met creatieve vieringen die ik samen met het team van LichtDelen mag voortrekken zoeken we verbinding op in de wijk en ontdekken we wat geloven voor elkaar betekent.

David en Goliath

Naast ontmoeting in groepsverband begeleid ik namens de pioniersplek sinds kort ook individuele coachafspraken.
Het idee hiervoor is ontstaan uit de Kliederkerk viering over David en Goliath. Goliath stond symbool voor verschillende obstakels in het leven. En dit leidde tot een diversiteit aan onbewuste coachvragen van deelnemers. Denk aan angst, stress, onzekerheid etc. Goliath werd die dag door zowel volwassenen als kinderen omvergegooid; er werd symbolisch afscheid genomen van ‘eigen reuzen’. Maar de verhalen bleven wel bij me hangen.

Coachgesprekken

Tijd om te verdiepen en elkaar verder te helpen! Verhalen delen, Bijbelse inspiratie en een goed gesprek zou het uitgangspunt moeten zijn. Persoonlijke gesprekken waarbij God betrokken wordt bij de coachvraag en het coachproces. Het hoeft hier niet specifiek over geloofsvragen te gaan. Alle vragen zijn ten diepste vragen waarbij God betrokken wil zijn. Vanuit die gedachte probeer ik een ander ook via LichtDelen (weer) op weg te helpen.

Gratis coaching

Voor bewoners in Loosduinen zijn de coachgesprekken via LichtDelen gratis of vinden plaats tegen een vrijwillige bijdrage.
Gratis coachgesprekken worden gesponsord door fondsen en giften. Zo hoop ik bij LichtDelen praktisch een glimp van God te delen voor iedereen die hiervoor openstaat ongeacht financiële situatie.
Deelnemers kunnen een afspraak maken door een bericht te sturen via de website van LichtDelen.
Het project kan ook gesteund worden door het doen van een gift.

Held Coaching

Mijn naam is Louise en Jij bent de Held! Dit is mijn motto. Iedereen is in staat om uitdagingen te overwinnen. Puttend uit de kracht God van ontdek ik samen met jou de Held in jezelf. Contact opnemen kan via de website www.jijbentdeheld.nl

Deel dit bericht

Ben je klaar om te worden wie je werkelijk bent?

bolt geel coaching
Held Coaching - groene bolt
Held Coaching - bolt rood